Menu
Kontakt
97 32 04 05

Belysning


Det er så svært, det med lamper...

“Det er så svært, det med lamper...”
Vi hører det hele tiden - der er så meget at vælge imellem, og hvordan er det med lyset, kan man og må man og er det en god ide...?


Dén kompetente rådgivning, du får, når du handler hos os, kan du også få leveret hjemme eller i din virksomhed, for vi har sat den i system: Du booker en tid hos Wiese og få al vores viden og ekspertise til din rådighed - det kan enten foregå hos os i butikken i Ringkøbing, hvor du medbringe dine tegninger og fotos, eller vi kan også komme hjem til dig.

Hvad passer til dit hjem?

Vi hjælper med det æstetiske, det tekniske og det brugsmæssige, og forstår, at ingen indretning - heller ikke lysmæssigt - er afrundet, før den, der skal leve med det og bruge det i hverdagen, har nikket og smilet og sagt “OK”.

 

Så er du midt i en ny-, om- eller tilbygning af dit hjem? Eller har din virksomhed brug for rådgivning om lysindretningen af de nye lokaler? Så lad os komme med på banen tidligt i processen. På den måde holder du alle belysningnsmulighederne åbne - det er nemlig ikke altid nemt at lave om på efterfølgende.

Få hjælp af en fagmand

Book et møde i dag
Ring til os på 97 32 04 05 og lad os aftale et møde. Du kan også sende en mail til morten@c-wiese.dk, så ringer vi til dig hurtigst muligt og laver en aftale - enten hos os i Ringkøbing eller hos jer.

Vore webshops

Webshops
Du kan også søge efter inspiration på vores webshops Lampekongen.dk og Lampemesteren.dk
Seneste nyt
12.4.16
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
11.3.16
Vigtig service på affugtere i sommerhuse
Har du styr på om din affugter i sommerhuset virker optimalt?Der kan ophobe sig......