Menu
Kontakt
97 32 04 05

Varmepumpe service


Hos Wiese har vi stor erfaring med at servicering af varmepumper. Vil du vide mere om hvordan vi udfører service på en luft/luft varmepumpe har vi her forklaret processen.

Rense varmepumpe

Har du installeret en varmepumpe til luft/luft er det særdeles vigtigt at holde den vedlige og få udført lovpligtige services, samt almindelig rengøring. Når du får besøg af en kølemontør fra Wiese udføres en service således:

 

1.Indedelen adskilles fra hinanden, så der kan opnås en optimal rengøring af kolbe, blæsehjul og kabinet. Kolben sættes i blød i sæbevand for opløst diverse skidt og snavs. ”Vi ser tit dannelse af svamp af i indedelen”. ”Det er vigtigt med en grundig rengøring af kolbe og andre komponenter, der har med luftindblæsning at gøre”, fortsætter han.

 

2. Efter at kolben har været sat i blød skylles den grundigt af. Samtidig tjekkes indedelens drænforbindelse. Kolben desinficeres med en spray der minimerer dannelsen af svampesporer.

3. Rengøring af kabinet og filtre med sæbe, således at støv og snavs fjernes.

Kabinet og kolbe på yderdelen, der er placeret er udenfor rengøres ligeledes. Rengøring af yderdelene er en vigtig faktor for at opretholde anlæggets ydeevne, men også for at forlænge levetiden på kabinetdelene.

4. Udedelen adskilles, så kabinet og kolbe kan rengøres.

5. Blæsevinge rengøres og tjekkes for slid. Blæsemotoren kontrolleres ligeledes for slid og slør.

6. Kompressorens isolering og der kontrolleres for rustdannelse, brud og slid på rørforbindelse. Kabler og elforbindelser kontrolleres for slid og korrosionsdannelse.

7. Inden servicen er overstået tjekkes anlæggets ydelse, både i varme og kølefunktion. Dette er for at sikre at ydelsen er optimal, og der ikke forbruges unødigt el.

Kontakt os

Skal dit anlæg have service, kan vi servicere alle typer varmepumper. Kontakt os gerne for en snak og få en pris på service af dit anlæg.


Kontakt Anders Jensen for mere info på anj@c-wiese.dk eller +45 22143748Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......