Kontakt
97 32 04 05

Tarm Sundhedshus


Hos Tarm Sundhedshus har Wiese a/s udskiftet alle fordelingstavler. De nye tavler er sikringsløse og udført med kombiafbrydere, som gør det lettere ved fejlfinding. Kombiafbryderne sikrer så lidt udkobling af forsyninger ved en fejl som muligt. Tavlerne blev skiftet udenfor åbningstid, så sundhedshuset kunne køre videre om dagen.

Alt belysning er skiftet til LED, og hertil er der lavet lysstyring med nutidens DALI standard, som gør både installation og programmering lettere, og dermed holder udgifterne nede. Belysningsniveauet sænkes ved dagslys fra vinduespartier, og slukker automatisk. Her kan man programmere med en fjernbetjening, alt efter hvad kunden ønsker. Lysstyring er et krav i offentlige bygninger – i følge bygningsreglementet og for at overholde kravet er DALI standarden en optimal løsning at vælge.

Udskiftningen fra lysstofrør har sikret Tarm Sundhedshus bedre lyskvalitet, samt arbejdsmiljø for virksomhedens ansatte. Med de nye armaturer opnår Sundhedshuset flere fordele bl.a. lang levetid, og lavere strømforbrug.

En udskiftning som denne skal ses som en investering, da den over tid vil tjene sig hjem. Er du interesseret i at få lavet en beregning, som synliggør din besparelse og tilbagebetalingstiden ved en investering, så står vi hos Wiese altid til rådighed for at give et tilbud og sparring til dit projekt.

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......