Menu
Kontakt
97 32 04 05

Om os


Wiese – din lokale elektriker

Wiese har været din lokale elektriker siden 1927 - i over 90 år. Du møder din Wiese-elektriker i Ringkøbing og omegn.

 

Hos Wiese kan vi lidt af hvert, FORDI vi har dygtige medarbejdere.

Derfor kan vi hjælpe dig med opgaver indenfor alarminstallation, varmepumper, salg og service af hvidevarer. Vi arbejder både med nybyg, industri og landbrug – og meget mere.

 

Dette kan vi kun tilbyde fordi vi har det BEDSTE HOLD.

En mission for os hos Wiese er, at skabe en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække de bedste folk i branchen – og dermed give dig den bedst mulige service.

 

Vi sætter kvaliteten af vores arbejde i højsædet og fokuserer meget på efteruddannelse af vores medarbejdere, så vi ALTID har de bedste kvalifikationer i vores stab.

Wiese – meget mere end en elektriker

Siden 2010 har der været vokseværk hos Wiese.
 
Morten og Gitte etablerede Lampemesteren.dk, som i 2022 efterhånden er repræsenteret i 13 lande med 18 webshops. Lampemesteren har flotte butikker i Ringkøbing, København og Holstebro (Designlite).
 
Wiese har gennem tiden opkøbt Hee El-Service og startet satellitvirksomhederne Brejning El-Service og Tim El-Service. I dag har vi alt under et tag i Ringkøbing.
 
Vi er godt 100 ansatte hos hhv. Wiese, Lampemesteren og Designlite.
 
Vores hovedsæde er i det vestjyske – Ringkøbing, og skal du besøge os er vi at finde på Birkmosevej 16 og 18, 6950 Ringkøbing. Her finder du vores 500 m2 store butik med Vestjyllands største udvalg af lamper.
 
Wiese ejes af el-installatørerne Morten Brændgaard og Benjamin Korsgaard samt elektrikerne Nickolaj Fjordside og Anders Nohns Jensen.
Nickolaj og Benjamin blev en del af ejerkredsen i 2019, Anders i 2022 – det er noget vi er stolte af.
Nickolaj er uddannet hos Wiese for en del år siden, Benjamin har ligeledes været ansat i en årrække og Anders er udlært hos os for få år siden, og læser til el-installatør sideløbende med sit arbejde.

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......