Menu
Kontakt
97 32 04 05

Stor og smuk butik i Ringkøbing


På Birkmosevej 18 finder du vores dejlige butik. Her finder du belysning fra hele Skandinavien, Italien, England – og mange flere lande. Kort sagt – Vi har lamper fra HELE verden.

Er du vild med belysning så kom ind til os og lad dig inspirere. Vores butik er altid opdateret med de sidste nyheder fra bl.a. Louis Poulsen og LE KLINT. Du finder også et stort udvalg af lamper fra italienske brands som Kartell, Artemide, Flos og Luceplan.

 

Vidste du at vi også havde et stort udvalg af støvsugere og el-artikler – og ikke mindst en flot afdeling med hvidevarer. Vi har valgt vores sortiment nøje for at sikre dig den bedste kvalitet. Hos os finder du mærkerne Miele, Electrolux, Bosch/Siemens, Voss, AEG og mange andre.

 

Kom ind i butikken og se vores store og flotte udvalg.

Professionel rådgivning

Uanset om du er på udkig efter en ny lampe, køleskab eller skal have hjælp til montering af ny ledning på din lampe møder vi dig altid med et smil og hos os er der altid kaffe på kanden. Vi går op i vores arbejde og vil give dig professionel og engageret service hver gang.

 

Vi har mange års erfaring med salg af belysning og hvidevarer, og kan derfor give dig den bedste service. Vi tager udgangspunkt i dit behov – og sammen finder vi den helt rette løsning til dig.

 

Kom ind til os i butikken på Birkmosevej 18, eller ring til os på tlf. 9732 0405 og lad os få en snak.

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......