Menu
Kontakt
97 32 04 05

Der sker ALTID noget hos Wiese og Lampemesteren


Vokseværk er jo bestemt et luksusproblem! Men det har for os betyder flere beliggenheder, men nu satser vi på at vi har nok plads de næste par år – en sætning der er sagt flere gange i årenes løb, og som aldrig helt holder stik.

 

Siden 2017 har vi været beliggende på Birkmosevej 18, hvor vi alle er i samme hus. Her finder du en stor flot butik med lamper og hvidevarer, vores administration, lageret, Lampemesteren og el-afdelingen Wiese. Der er fuld fart på over hele linjen, og derfor har vi i november 2019 købt bygningen på samme grund Birkmosevej 16, som nu huser vores hvidevarelager, Lampemesterens varemodtagelse, vores marketing- og backend afdeling hos Lampemesteren og Wieses el-lager.

 

Det er vigtigt for os at vi bevarer vores ”lille” familie så længe det er muligt. Synergien mellem Wiese og Lampemesteren er super vigtigt for vores dagligdag – og giver et dejligt mix i humor og personalesammensætning.

Stor butik med belysning og hvidevarer

I vores butik på Birkemosevej 18, finder du et stort udvalg af designerlamper, og lamper til hjemmet. Hos os kan du finde lamper til ethvert behov og i alle prisklasser. Vi har rådgivet og vejledt i lamper og belysning i mange år, og mener selv at vi efterhånden er eksperter på området. Har du brug for råd og vejledning står vi altid til rådighed.

 

Mangler du nye hvidevarer har vi hos Wiese stor ekspertise i rådgivning til netop dit behov. Vi tager udgangspunkt i dit behov og dine ønsker. Vi har hvad vi mener er de bedste mærker på markedet. Hos Wiese kan vi tilbyde hurtig levering af dine hvidevarer og professionel rådgivning.

 

Kom ind forbi til en snak eller en kop kaffe – vi hjælper dig gerne med dit næste projekt, uanset om det er belysning eller nye hvidevarer.

Wiese – din lokale elektriker

Du finder os fortsat på Birkmosevej 18, men nu har vi fået vores eget store lager nemlig på Birkmosevej 16. Det har været et ønske længe, og i november 2019 blev det endelig muligt.

 

Hos Wiese tilbyder vi el-arbejde både til det private, sommerhuse og landbrug. Vi har stor erfaring med projekter, og har en stor portefølje af spændende projekter bag os.

 

Wiese kan meget mere end el! Vi har stor erfaring og ekspertise i montering og servicering af kølesystemer og ikke mindst montering af hvidevarer.

 

Hos Wiese finder du også vores satellit afdelinger i Tim og Brejning.

 

Kontakt os hvis du ønsker hjælp til dit næste projekt – uanset størrelse.

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......