Menu
Kontakt
97 32 04 05

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger


Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit besøg hos Wiese har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:
  • E-mailadresse
Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit besøg, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del [samt i en efterfølgende periode på 5 år, iht. Bogføringsloven]. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Indsamlingen af personlige oplysninger

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på Wiese sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Wiese indsamler informationer fra brugere fra tre kilder:
- Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger. 
- Fra dit besøg, f.eks. demografiske data, emailadresse. 
- Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation, herunder emails, f. eks. åbningsrate, klikmønster og interesseområde.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger fuldkommen sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Statistik værktøj

Vi benytter forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at samle statistik om brugen på Wieses side, og til at give dig en bedre oplevelse.

Tredjeparts cookies

Wiese bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies ved at følge dette link:  youronlinechoices.com

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Wiese, her bruger vi cookien til at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruger Google Analytics til dette. Du kan også fravælge Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring/re-targeting

Wiese arbejder sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, skal du kontakte os på morten@c-wiese.dk

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

Wiese A/S
CVR-nr. 24210081
Birkmosevej 18 
6950 Ringkøbing
Tlf.: 9732 0405
E-mail: morten@c-wiese.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Wieses behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.
Seneste nyt
12.4.16
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
11.3.16
Vigtig service på affugtere i sommerhuse
Har du styr på om din affugter i sommerhuset virker optimalt?Der kan ophobe sig......