Menu
Kontakt
97 32 04 05

Belysning


Synes du også det er svært det med lamper? Vi hører det tit fra vores kunder at det er svært at vælge den helt rette belysning. Valgene og mulighederne er MANGE, og må man overhovedet – er det en god ide eller blot en fiks ide?

 

Hos Wiese og Lampemesteren har vi erfaringen – så book et møde allerede i dag. Ring til os på 97 32 04 05 eller send en mail til morten@c-wiese.dk så vi kan aftale et møde.

Få hjælp af en fagmand

Booker du et møde med os omkring dit belysningsprojekt – uanset om det er til privat eller erhverv, så er du garanteret et kompetent møde med en fagmand.

 

Står du overfor en ny-, om- eller tilbygning eller har din virksomhed brug for rådgivning omkring lysindretning af nye eller eksisterende lokaler – så tag os med på råd så tidligt i processen som muligt. På den måde holder du de fleste belysningsmuligheder åbne – det er nemlig ikke altid nemt at lave om på efterfølgende.

Find masser af inspiration

Lad dig inspirere på vores webshop Lampemesteren.dk eller Designlite.dk – her finder du et stort udvalg af lamper fra ind- og udland i alle prislejer.

På Lampemesteren.dk finder du desuden en spændende artikel, som er skrevet af vores belysningsdesigner. Læs den her.

 

Når vi sammen med dig skal hjælpe dig i mål med dit belysningsprojekt tager vi en snak om stil, eksisterende materialer i indretningen – derfor er det også altid en god ide med en masse billeder af det rum vi skal indrette sammen med dig.

 

Book et møde – og lad os sammen tage et kig på dit projekt.

Ring til os på 97 32 04 05 eller send en mail til morten@c-wiese.dk

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......