Menu
Kontakt
97 32 04 05

Få hjælp til valg af robotstøvsuger


Drømmer du om at få dig en robotstøvsuger – JA hvem gør ikke det. Imens man enten sidder i sofaen med sin bog eller måske endda er på arbejde, gør den arbejdet for dig.

Vælg den robotstøvsuger der passer til dit behov

Mulighederne er mange, og behovet er forskellig fra hjem til hjem. Derfor har vi spurgt vores ekspert Peter i butikken hvad man skal tænke over når man vælger robotstøvsuger.

 

En af de ting man skal have gjort op med sig selv er hvilket behov den skal dække. Skal den kun støvsuge et rum, eller et helt hus – så skal du have styr på batteritiden.

Derudover skal du have kigget på om du har dørtrin – og hvis du har hvor høje er de, dette kan blive en udfordring for den lille hjælper. Vi anbefaler at man tester derhjemme og kigger i vejledningen som følger med til støvsugeren. Generelt er det sådan at en robotstøvsuger kan køre over almindelige dørtrin, som er mellem 1,5 – 2 cm høje.

 

Hvis du har husdyr, skal du kigge på hvor meget dit kæledyr fælder. Måske kan en standard robotstøvsuger være nok, ellers findes der deciderede robotstøvsugere som har helt styr på det med rengøring og kæledyr.

 

Sugeevnen gør sig også gældende for en robotstøvsuger, derfor skal du kigge på hvilken type gulv du har. De fleste robotstøvsugere tilpasser sig gulvets type, men har du overvejende tæpper i boligen bør du vælge en robotstøvsuger med høj sugeevne.

 

Er du så uheldig at have allergi, bør du overveje en robotstøvsuger med fx gummifiltre, ligesom du finder på en iRobot støvsuger.

 

Sidste men ikke mindst skal du overveje hvor teknisk din robotstøvsuger skal være. Skal det bare være tænd og sluk, eller kunne det være ret lækkert med en app på telefonen.

 

Kort sagt.

Nogle af de ting du skal overveje inden du køber en robotstøvsuger er:

 

  • Areal – hvor meget skal den kunne klare
  • Type af gulv (tæppe, klinker, træ)
  • Allergi – vælg en med gummifiltre
  • Dørtrin – er de for høje
  • Husdyr – fælder dit kæledyr meget skal det med i overvejelserne
  • Teknologi – simpelt eller teknisk

Fordele ved en robotstøvsuger

En robotstøvsuger gør det den lover. Den støvsuger automatisk – og spare dig tid i hverdagen. En robotstøvsuger bliver din ekstra hushjælp – og hvem vil ikke gerne slippe for at støvsuge selv?

 

Vidste du desuden at du også kan få en automatisk gulvvasker? Forestil dig at komme hjem til et støvsuget og nyvasket gulv – det er da en dejlig tanke, ikk?

Find den rette robotstøvsuger

Hos os har vi valgt at føre mærket iRobot. Det er sikkert og det er godt. Vi lagerfører en standardmodel, som er meget allround – også til dyr. Viser det sig at dit behov er et andet kan vi skaffe andre modeller fra iRobot med en dags levering.

 

Kom ind til os og lad os sammen afdække dit behov og finde den rette robotstøvsuger til dig.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......