Menu
Kontakt
97 32 04 05

Søndervig Supermarked


Renovering af Søndervig supermarked

I 2007 overgik Søndervig supermarked en komplet renovering og tilbygning. Byggeriet blev taget i flere etaper så butikken ikke på noget tidspunkt blev lukket.

Da vi er huselektriker i Søndervig supermarked var i på forhånd valgt til opgaven og el-installationerne blev lavet efter et overslag. Vi lavede en god rabataftale med bygherre og så sørgede vi for at installationerne blev lavet bedst muligt og til den bedste pris.

Det rigtige lys

Stort set alle steder i butikken er der brugt spot fra Barö, da det i en forretning er meget vigtigt at få det helt rigtige lys på varerne.

Det er bestemt ikke lige meget, hvad lys man bruger, da kød og grøntsagerne vil få en helt forkert farve, hvis de ikke bliver belyst rigtigt.

Dette gælder selvfølgelig både for grøntsagsafdelingen og slagterafdelingen

Ny slagterafdeling

Der blev også opført helt ny delikatesse og slagerafdeling i supermarkedet i Søndervig.

Ny tavler og stikledning

Alle tavler i butikken blev udskiftet og bygget større for at kunne sikre både, at de kunne bære tilbygningen og den nye installation, men også så der er mulighed for yderligere udvidelse.

Det er en væsentlig faktor at tage med, når man bygger til, at sørge for at tavle og stikledning har disponibelt plads til en udvidelse, da man jo ikke ved hvad fremtidens krav bliver.

Nyt lys i vingrotten

Søndervig supermarked ønskede at gøre deres vinafdeling mere hyggelig og bedre belyst. Her har vi valgt et armatur fra Delta light til formålet. 

Armaturet kan selvfølgelig dæmpes så det giver det helt rigtige lys på de god vine.

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......