Menu
Kontakt
97 32 04 05

Tavler, kabler og kontakter


Ny gruppetavle?

Hvis De ønsker at udskifte Deres gamle tavle, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi kender det alle sammen, sikringer har det med at springe når forretningerne har lukket. Og hvor var det nu lige at de nye sikringer lå? Huskede du at købe nye sikringer, sidst du sprang en? Og hvor kan man købe de gamle store sikringer? Bliv fri for at spekulere mere over det. Vi installerer de nye smarte automatsikringer for Dem.

Renovering af ældre installationer

Ligeledes kan vi tilbyde totalrenovering af Deres elinstallationer, hvis De har en ældre lejlighed. Ofte er der ikke stikkontakter nok, typisk kun en i hvert rum og gamle slidte stofledninger kan være årsag til brand eller overgang med strømsvigt til følge. Hos Wiese kan vi være behjælpelige med rådgivning i forhold til nye kabler, kontakter samt tavle.

Smart med automatsikringer

De kan vælge en gruppetavle med fem eller ti automatsikringer alt efter hvor meget strøm, De har brug for i din bolig. Jo flere automatsikringer, jo flere apparater kan De have i brug samtidig. Med flere automatsikringer i gruppetavlen får f.eks. køkkenet sin egen automatsikring. Det vil sige, at strømmen ikke forsvinder overalt i boligen, hvis ét elapparat kortslutter her.

Nye kontakter pynter ethvert hjem

Vi kan også tilbyde Dem nye tryk samt kontakter i Deres bolig. F.eks. tryk, hvor de har flere valg for tænd, sluk og dæmpning.

Link til LK Fuga

Link til LK Opus 66

Link til LK Opus 74

Link til IHC introduktion

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......