Menu
Kontakt
97 32 04 05

Ventilationsanlæg


For at opnå et sundt indeklima, samt det optimale klima for Deres hus, kan vi anbefale dem at få et ventilationsanlæg.


Huset skal også kunne ånde
For at opnå et sundt indeklima, samt det optimale klima for Deres hus, kan vi anbefale dem at få et ventilationsanlæg.

Hos Wiese har vi et samarbejde med både Genvex og Nilan som har mere end 30 års erfaring i ventilationsløsninger, der både tilgodeser et komfortabelt luftskifte, og som samtidig genvinder op til 95 % af varmen fra den forurenede udsugningsluft til at opvarme den friske indblæsningsluft med.

Sundere bolig
Vi opholder os alle sammen gennemsnitligt inden døre i over 90 % af tiden. Det viser, hvor vigtigt det er med en styret ventilation af boligen.

Masser af frisk luft og masser af energibesparelser!
Et ventilationsanlæg med genvinding er ud over isoleringen og et moderne varmeanlæg en nødvendig del i tætte boliger med lavt energiforbrug, således som de skal bygges i dag. Kun et ventilationsanlæg giver mulighed for et optimalt luftskifte og dermed et godt indeklima på en energi rigtig måde.

Indeluften kan indeholde mange ting
Lavenergihuse eller bygninger, som er bygget eller renoveret i henhold til de regler om energibesparelse, der er vedtaget i de europæiske lande, skal være udført med tætte fuger. Kun på den måde kan man sikre, at energitabet til omgivelserne kan holdes på et lavt niveau, at der bruges mindre energi, og at dine udgifter til energi kan mindskes. Til gengæld forhindrer man derved også et naturligt luftskifte gennem sprækker, fuger, utætte vinduer og døre.

Lugte fra lak, maling og plastmaterialer fra møbler, tæpper, vinduer og døre samt at der fra rengøringsmidler hænger usynlige stoffer i luften. Dertil kommer bakterier og små organismer fra husdyr samt støvmidet, som trives når fugtigheden er høj i boligen. Disse problemer kan ganske vist afhjælpes ved at åbne vinduerne, men derved forsvinder den energibesparelse, man har opnået, ud i den blå luft.

Ventilationsanlægget til deres hus, vil indeholde regulering, udsugning i bryggers, badeværelser og køkken og indblæsninger i alle andre rum.

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud

Link til Genvex
Link til Nilan

Seneste nyt
14.1.22
Elektriker søges
Vi har travlt og mangler en dygtig elektriker snarest muligt (det er en fast......
24.4.20
Har du styr på de nye hygiejneregler til daginstitutionerne?
Der er kommet nye regler i forhold til hygiejne ved daginstitutionerne fra Sundhedsstyrelsen,......